Home / Actual / 4 săceleni au fost prinși la Tărlungeni în timp ce tăiau fără drept de arbori din fondul forestier național 

4 săceleni au fost prinși la Tărlungeni în timp ce tăiau fără drept de arbori din fondul forestier național 

Polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni la regimul silvic, respectiv tăierea fără drept de arbori din fondul forestier național și furtul de arbori care au fost tăiați ilegal din păduri.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că patru persoane de sex masculin, identificate de către polițiști ca fiind patru bărbați, cu vârste cuprinse între 25 ani și 48 ani, din municipiul Săcele, ar fi tăiat fără drept și ar fi sustras arbori din fondul forestier național, situat pe raza localității Tărlungeni, județul Brașov.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

”Rușinea județului Brașov”, spun navetiștii. Sub conducerea lui Popa Virgil, transportul săcelean este pe butuci – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia