Home / Actual / ”Rușinea județului Brașov”, spun navetiștii. Sub conducerea lui Popa Virgil, transportul săcelean este pe butuci

”Rușinea județului Brașov”, spun navetiștii. Sub conducerea lui Popa Virgil, transportul săcelean este pe butuci

Transportul în comun din municipiul Săcele continuă să sufere din punct de vedere calitativ, iar săcelenii arată acuzator spre conducerea localității din ce în ce mai des.

Primarul pesedist Popa Virgil mai bifează un eșec major în administrația sa, valul de nemulțumire fiind unul din ce în ce mai mare.

Astfel, pe rețelele de socializare săcelenii demonstrează cu vârf și îndesat nereușitele din acest domeniu, deși promisiunile și laudele au fost mari și aici.

”Rușinea județului Brașov”, spun navetiștii

”Autobuzelea alea sunt un pericol, este pusă în pericol viața săcelenilor”, noteaza pe Facebook Aurel Z, la o postare ce surprinde un autobuz de Sacele, defect pe strada Campului, in giratoriul de la LIDL.

Nu este nici prima, nici ultima concluzie amara a celor ce folosesc transportul in comun si in loc de calitate, primesc batjocura si dispret.

”Asta scotea un fum negru in spatele lui, intr-0 zi, de nu mai vedeai nimic. Nu stiu cum mai au autorizatie de curculatie”, completează și Carmen C, iar remarca este adevărată, existând pe internet materiale video cu aceste autobuze ce poluează foarte mult, fiind la final de existență. Cu toate acestea, la Săcele, ele sunt ”aduse’ ca fiind bune.

”Rușinea județului Brașov, probabil o să cumpere vreo două autobuze noi, înainte de alegeri”, spun și alți săceleni.

Nici achizițiile “noi” nu par a fi mai reușite. Ultima, prezentată și ea cu surle și trâmbițe, un bus MAN a venit, se pare la pachet cu probleme tehnice. ”Dacă nu mai merg cele noi cum sa mai merg cele vechi?????” … 

Ciprian Sterpu, consilier județean Săcele:”Parc fotovoltaic pentru producția proprie de electricitate, nu vânzare de terenuri” – Saceleanul

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia