Home / Actual / Un săcelean s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins în trafic la volanul unui vehicul neînmatriculat
foto cu caracter informativ

Un săcelean s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins în trafic la volanul unui vehicul neînmatriculat

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

În fapt, la data de 10 ianuarie 2023, în jurul orei 12.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 42 ani, care conducea un autovehicul, ce avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare provizoriu, pe strada Câmpului din municipiul Săcele, județul Brașov.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că autovehiculul are expirată autorizația provizorie de circulație, vehiculul nefigurând ca fiind înmatriculat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

”Rușinea județului Brașov”, spun navetiștii. Sub conducerea lui Popa Virgil, transportul săcelean este pe butuci – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia