Home / Actual / Veste bună! Sunt perspective pentru îndeplinirea unei doleanțe a locuitorilor din Electroprecizia

Veste bună! Sunt perspective pentru îndeplinirea unei doleanțe a locuitorilor din Electroprecizia

Conducerea județeană a Poștei Române intenționează să redeschidă oficiul postal din cartierul Electroprecizia.

În prezent în întreg municipiul Săcele funcționează o singură poștă, în Cernatu, pe strada Al.I. Lapedatu, insuficient pentru a-i deservi eficient cei peste 36.000 locuitori.

Bogdan-Florin Nastase, directorul regionalei Brașov, a discutat despre acest aspect cu consilierul local săcelean Ciprian Sterpu.

”I-am transmis domnului director Năstase solicitarea săcelenilor din Electroprecizia de a redeschide publicului Oficiul Poștal din cartier.

Este o problemă mai veche ce sper că își va găsi în curând rezolvarea.

Îi mulțumesc pe această cale directorului regionalei Brașov a Poștei Române pentru promptitudinea cu care a rezolvat o parte din problemele de la Săcele ce țin de serviciile poștale și sunt optimist că în curând se vor mai face și alți pași pentru eficientizarea activității Poștei”

Ciprian Sterpu, consilier local PNL Săcele și candidatul PNL pentru Primăria Municipiului Săcele (foto dreapta)

De cealaltă parte, Bogdan-Florin Năstase a spus că cea mai importantă chestiune de rezolvat este cea a resursei umane angajate, iar odata ce vor fi găsite persoanele care să lucreze aici, oficiul din Electroprecizia ar putea fi redeschis.

Acesta a mai precizat și că speră ca și administrația săceleană să rezolve pe viitor câteva probleme ce îngreunează activitatea poștei cum ar fi identificarea corectă în teren a anumitor adrese, cu stradă și număr de casă.

.

O poartă mocănească lucrată de meșterul săcelean Ștefan Lupu a ajuns la Codlea

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia