Home / Actual / Ediția a 2-a a Săcele O Meeting a avut loc weekendul trecut

Ediția a 2-a a Săcele O Meeting a avut loc weekendul trecut

Weekendul trecut a avut loc ediția a 2-a a concursului de Orientare Săcele O-Meeting.

Competiția organizată de CS Babarunca Săcele și CS Transylvania Rogaining a constat într-o probă de Sprint în cartierul ANL Bolnoc, o probă de noapte și una de Medie Distanță în Poiana Angelescu, precum și un concurs de Rogaining de 4 ore în zona Piatra Netedă – Highiș – Valea Gârcinului.

La competiție au participat sportivi din Baia Mare, București, Ploiești, Sinaia, Miercurea Ciuc, Câmpina, Otopeni, Victoria, Craiova și Brașov.

Andra Anghel și Alexandru Blejdea, de la CSU Craiova, au câștigat trofeul ”Săcele O Meeting”, care s-a acordat în urma rezultatelor cumulate din cele trei probe de Orientare. La Rogaining câștigătoare a fost echipa alcătuită din Dan Gârboan – Florin Zbarcea, ambii legitimați la secția de Orientare a CS Babarunca. Pe locul 2 au fost Andrei Dumitrescu – Ioan Iacob, tot de la Babarunca, iar pe locul 3 echipa Electrosistem Baia Mare 2.

FC Precizia Sacele și-a pierdut căpitanul din ultimele sezoane

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia