Home / Actual / Veste bună! Rampa de gunoi neconformă de la Săcele se va închide cu bani de la Administraţia Fondului de Mediu

Veste bună! Rampa de gunoi neconformă de la Săcele se va închide cu bani de la Administraţia Fondului de Mediu

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, s-a întâlnit cu autorităţile locale din judeţul nostru pentru a discuta despre închiderea depozitelor de deşeuri neconforme, despre gestionarea urşilor, dar şi despre planul de monitorizare a calităţii aerului, conform bzb.ro.

Vestea bună este că Administraţia Fondului de Mediu va finanţa în procent de 100% lucrările de închidere a depozitelor neconforme de deşeuri din România.

În judeţul Braşov sunt 8 astfel de rampe, în localităţile Braşov, Făgăraş, Codlea, Rupea, Victoria, Săcele, Râşnov şi Zărneşti, iar conform estimărilor, pentru închiderea unei rampe va fi nevoie de cel puţin un milion de euro, dar se poate ajunge chiar la 8 milioane de euro (cum este cazul celei de deşeuri industriale nepericuloase de la Braşov).

foto: arhivă

Magnicom SRL angajează Confectioner geam termoizolant

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia