Home / Actual / Încă un “șofer” beat la plimbare prin Precizia
foto cu caracter informativ

Încă un “șofer” beat la plimbare prin Precizia

La data de 31 mai în jurul orei 00:40,  polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au depistat un tânăr de 20 ani, din județul Brașov, care a condus un autoturism pe str. Viitorului în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0.54 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia