Home / Actual / Urși pe străzi, hoți mărunți prin cartiere! Camere video degeaba, Poliția Locală degeaba, administratie degeaba!

Urși pe străzi, hoți mărunți prin cartiere! Camere video degeaba, Poliția Locală degeaba, administratie degeaba!

Vă scriem vouă, celor ce ar trebui să le oferiți săcelenilor mai multă siguranță în orașul în care trăiesc. Vouă, celor ce nu încetați să vă lăudați singuri cât de buni sunteți în ceea ce faceți, deși realitatea este alta.

Când aveți de gând să asigurați în Săcele un climat de calm și de siguranță publică?

Când aveți de gând să încetați a irosi resursele orașului aiurea și să vă apucați să rezolvați micile probleme din comunitate ce se adună și ușor-ușor transformă Sacelele într-un municipiu cu o atmosfera socială de nesuportat?

Ce aveți de gând să faceți cu urșii ce se plimbă nestingheriți pe străzile orașului la ore în care oamenii încă sunt pe afară? Ce așteptați? O tragedie?

De ce ați montat camere de filmat prin oraș, dacă nu sunteți în stare să identificați găinarii care mai nou s-au apucat de subtilizat din cartiere biciclete sau cărucioare de copiii?

Nu se vede bicicleta furată pe înregistrare? Îi acoperiți pe făptași cu incompetență voastră!
Abuzuri știți să faceți, când va ordonă șefu’, dar să faceți un lucru bun, de utilitate pentru cei ce vă plătesc salariile este mai greu, așa-i?

În Electroprecizia violență zilnică este la ordinea zilei. Au ajuns oamenii să spună că se vor mută din cartier că nu mai suporta a vadă ce se întâmplă în fiecare zi acolo.

Cartierul este parazitat de măsurile voastre gândite prost și puse în aplicare și mai prost.
Ați mutat elevi de la alte școli la fostul Liceu Electroprecizia și acum problemele sociale cresc în ritm amețitor. Știați asta, nu-i așa?

Haideți faceți ceva, că v-au votat oamenii ăia din Electroprecizia, unde ciuma roșie a câștigat alegerile locale. Nu vă mai păsa de ei acum? Le-ați luat voturile și gata?

Cu asigurarea liniștii publice vă mai ocupați? Că tot apar semnale că-s locuri din municipiu unde este foarte greu să te odihnești noaptea din cauza celor ce se adună și fac gălăgie.

Știm că șeful vostru a fost pe la DNA și este un pic stresat și ocupat, dar asta nu e o scuză.
Căci dacă stați doar după ordinul șefului nu sunteți o instituție eficientă, ci doar una aservită!

Hai, la treabă!

(VIDEO) Filmul accidentului de pe pod Dârste, ieșirea din Săcele, ne arată cât de periculoasă este zona

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia