Home / Actual / UPDATE incendiu Brădet: Fetele cu dizabilități au fost mutate la Locuința protejată „Casa Chris” din Brădet

UPDATE incendiu Brădet: Fetele cu dizabilități au fost mutate la Locuința protejată „Casa Chris” din Brădet

Cele 24 de fete cu dizabilități care locuiau în cabana cuprinsă de flăcări a Complexului de Reabilitară Școlară  Brădet au fost mutate temporar la Locuința protejată „Casa Chris”.

Potrivit unui comunicat Direcției pentru Protecția Copilului:

În data de 11 ianuarie 2017, în jurul orei 11.00, personalul de serviciu din cadrul Complexului de Reabilitare Școlară Brădet a observat că din acoperișul cabanei de fete din cadrul complexului ieșea fum. Imediat au fost anunțați pompierii, care au intervenit cu 5 autospeciale pentru stingerea incendiilor. La momentul izbucnirii incendiului, în cabană se aflau 24 de fete cu dizabilități, cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani. Conducerea DGASPC Brașov a decis mutarea temporară a fetelor la Locuința protejată „Casa Chris“ din Brădet. Facem precizarea că în luna ianuarie 2016, ca urmare a deciziilor ISU venite după incidentul de la Clubul Colectiv, a fost realizată, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Brașov, ignifugarea acoperișurilor cabanelor de la CRS Brădet.

Video și foto cu incendiul de la Brădet! 

Farmacia Precizia

Leave a Reply