Home / Actual / Un săcelean are probleme legale, după ce la beție și-a rănit calul la gât prin lovire
foto cu caracter informativ

Un săcelean are probleme legale, după ce la beție și-a rănit calul la gât prin lovire

Polițiștii din cadrul Biroului Pentru Protecția Animalelor – Brașov efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ”rănirea cu intenție a animalelor”, după ce un cal a fost lovit de proprietarul său.

Astfel, la data de 20.03.2023, în jurul orei 11.00, polițiștii au fost sesizați despre o situație petrecută în localitatea Săcele, unde un exemplar cabalin a fost rănit prin lovirea sa cu un topor.

Echipa de cercetare s-a deplasat de îndată la adresa indicată, unde, în incinta unei proprietăți private, a fost identificat un cal care prezenta leziuni.

În aceeași locație a fost identificat și proprietarul, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din municipiul Săcele, care se afla în stare de ebrietate.  

Polițiștii au stabilit, pe baza primelor date, că deținătorul animalului a lovit calul în urma unor neînțelegeri pe care le-a avut cu familia, acțiunea fiind generată și pe fondul consumului de alcool.

În urma examinării clinice, pe care medicul veterinar a efectuat-o, s-a constatat faptul că exemplarul cabalin prezenta o plagă profundă la nivelul gâtului.

Cercetările sunt continuate la acest moment de către poliţiştii din cadrul Biroului Pentru Protecția Animalelor, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţia legală, prin coordonarea procurorului de pe lângă Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

Primarul Popa Virgil vrea mai mulți bani la buget! 4 străzi propuse să treacă la altă zonă de impozitare, una superioară – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia