Home / Actual / Primarul Popa Virgil vrea mai mulți bani la buget! 4 străzi propuse să treacă la altă zonă de impozitare, una superioară

Primarul Popa Virgil vrea mai mulți bani la buget! 4 străzi propuse să treacă la altă zonă de impozitare, una superioară

O propunere de trecere a 4 străzi din Săcele într-o zonă superioară de impozitare a fost postată pe site-ul Municipiului Săcele, la inițiativa primarului Popa Virgil.

Acesta consideră că modernizările aduse acestor străzi impun trecerea la treapta superioară de zonare.

”Pe anumite străzi din Municipiul Săcele s-au produs modificări ale caracteristicilor generale datorate îmbunătățirii și modernizării infrastructurii și se impune reevaluarea criteriilor de zonare, respectiv încadrarea acestor străzi în zone superioare de impozitare”, se arată în expunerea de motive.

Străzile ce vor suferi modificarea regimului de impozitare sunt Anotimpurilor de la B la A, Fâneții de la B la A, Carierei de la C la B și Verii de la C la B (incepand cu numarul 24A pana la final).

Până la data de 31.03.2023, cei interesați pot depune in scris recomandări, sugestii și opinii privind documentele mai sus menționate la sediul Primăriei Municipiului Săcele, situat în Piața Libertății nr. 17 – Biroul Urbanism sau pe adresa de e-mail a instituției [email protected] Persoana responsabila pentru relația cu societatea civila- d-na Iosif Maria.

(VIDEO) Ping-pong cu angajații de la Servicii Săcelene. Primarul Popa Virgil spune că aceștia nu își pierd locul de munca, dar RAT Brașov spune că nu ii preia – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia