Home / Actual / Un fost primar își pregătește o revenire în forță în administrația săceleană

Un fost primar își pregătește o revenire în forță în administrația săceleană

Gheorghiță Mutu Petre, fostul primar al Municipiului Săcele, se pregătește să revină în Consiliul Local.

Acesta ar urma să intre în forul deliberativ săcelean în urma vacantării unui loc, cel obținut la alegerile locale din 2016 de ALDE, partid pe listele căruia a candidat.

Până în prezent acest mandat a fost exercitat de Bogdan Motoc, însă o adresa a Prefecturii Brașov a comunicat constatarea încetarii de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier local, începând cu data de 4 februarie 2020.

ALDE a comunicat Primăriei Săcele încă din noiembrie 2019 că Bogdan Motoc nu mai este membru al acestui partid, precum și faptul că următorul pe lista de candidați depusă la Consiliul Local al Muncipiului Săcele este Gheorghiță Mutu Petre.

Mai mult decât atât, ALDE a solicitat în acest sens și validarea mandatului de consilier local al acestuia în cadrul Consiliului Local al Municipiului Săcele, în fapt, un simplu pas administrativ.

Odată cu validarea mandatului de consilier local al Municipiului Săcele, Gheorghiță Mutu Petre își va desfășura activitatea în cadrul comisiei de specialitate a Consilului Local al Municipiului Săcele nr. 2 – Comisia pentru amenajarea teritoriului și urbanism, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului și turism, conservarea monumentelor istorice și de arhitectură.

Rezumatul ultimilor 4 ani în transportul comun săcelean: “Sarsanale, mirosuri, lipsă de respect”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia