Home / Actual / (Pamflet) Serviciile Săcelene fac o vizită de lucru în orașul Chandar Dum Dum din India

(Pamflet) Serviciile Săcelene fac o vizită de lucru în orașul Chandar Dum Dum din India

Ambiții mari la Serviciile Săcelene conduse de un simpatizantul PSD.

Asta pentru ca o echipă a RATBV S.A. a efectuat recent o vizită tehnică la uzina de troleibuze Solaris Bus & Coach S.A., din Poznan (Polonia), pentru a se informa în legătură cu unele soluții tehnice alese de producător la fabricarea celor 26 de troleibuze Solaris Trollino 18 ce vor fi livrate Municipiului Brașov. 

Conducerea Serviciilor Săcelene, probabil cel mai bun serviciu de transport în comun din România, nu se lasă mai prejos și răspunde cu o vizită de lucru în Chandar Dum Dum în India.

“Am găsit aici cele mai bune sfaturi și recomandări despre cum se coordonează și se organizează lumea în autobuze. Intâi urcă persoanele cu saci, urmează cele cu sarsanale de rafie și ulterior cele cu plase mai mici, cărucioare sau alte mici acareturi. După urmează grupurile de 10-15 locuitori care plătesc bilet de grup (cam ca la noi, 1 bilet la 10 inși) și la final, dacă mai e loc, intră abonații și plătitorii. Dacă nu mai e loc, sus pe plafon, că nu se supără nimeni!”, spune un angajat, parte a delegației.

Deasemenea delegația săceleană a observat că în autobuzele din Chandar Dum Dum nu se ascultă manele ca la noi, ci o muzică mai diafană, cu accente religioase.

Această măsura NU se va implementa, urmând ca Serviciile Săcelene să rămână cu stilul autohton manelaro-cocalar. 

Vizita s-a terminat cu promisiunea celor de la Chandar Dum Dum că vor veni și ei la Săcele să vadă mărețul management din transportul celor 4 sate. 

Să nu vină degeaba,căci suntem în urma lor!

Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare. Cine se simte, e un culpa!

Rezumatul ultimilor 4 ani în transportul comun săcelean: “Sarsanale, mirosuri, lipsă de respect”

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia