Home / Actual / Rezumatul ultimilor 4 ani în transportul comun săcelean: “Sarsanale, mirosuri, lipsă de respect”

Rezumatul ultimilor 4 ani în transportul comun săcelean: “Sarsanale, mirosuri, lipsă de respect”

“Așa se călătorește cu autobuzul de Săcele. Au blocat accesul pe la ușa din spate cu cărucioare și sarsanale și culmea, totul cu acordul controlorilor care erau la capăt de linie și i-au lăsat să urce, în 3 rânduri s-au chinuit să își urce toate sacosele. Nu se văd prea bine în poză, dar erau 6 sacoșe mari în spatele căruțurilor”

În privința transportului în comun, răbdarea săcelenilor a ajuns la capăt!

Aceștia sunt sătui de nedreptatea și discriminarea la care sunt supuși EXACT cei ce plătesc bilet, au abonament și se comporta civilizat.

Toate acestea sunt atent supravegheate și permise de Serviciile Săcelene conduse, dezastruos conform rapoartelor depuse periodic, de directorul Viorel Mormoloc, un apropiat al PSD și al primarului PSD.

Mesajul de mai sus a fost trimis de către o călătoare REVOLTATĂ!

“Așa este peste tot la Săcele, dar tovarășul primar nu merge cu transport in comun n-are de unde sa vadă”, concluzionează amar o locuitoare din municipiul nostru.

“Săcelenii sunt constienți că autobuzele tot aceleași vor rămâne, condițiile tot aceleași, deci nu se vede o schimbare în bine”, spune o alta.

Nu ne mai facem bine!

Transportul în comun la Săcele: Soluții și Oportunități!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia