Home / Actual / Un fost lider de generație la Precizia Săcele a lăsat fotbalul pentru a munci în Olanda

Un fost lider de generație la Precizia Săcele a lăsat fotbalul pentru a munci în Olanda

Robert Fekete (21 de ani), unul dintre cei mai talentați fotbaliști de la ACS SR Brașov a luat o decizie suprinzătoare în această săptămână, scrie monitorulexpres.ro

Mijlocaşul brașovean a ales să renunţe la cariera de fotbalist în România şi a plecat la muncă în Olanda.

Fekete spune că a luat această decizie din considerente financiare. „Nu mai puteam continua, trebuia să fac ceva“, a spus Fekete, care a fost titular în primul meci din acest an, 2-2 la Odorheiu Secuiesc, conform sursei citate.

Robert Fekete a fost format de Precizia Săcele unde a lucrat cu Florin Bilivolschi, Gigi Lascu, Petre Lucian, Mihai Stere și Ciprian Ursu. În toamna trecută a făcut pasul la ACS SR Brașov.

Acesta a fost liderul generației de juniori U19 ce a reușit performanța de a juca 2 finale de Campionat Național (faza județeană) la categoria lor de vârstă.

sursa parțială monitorulexpres.ro

Știați că la Săcele vă puteți cununa și în aer liber? Iată tarifele pentru 2021, așa cum sunt propuse de Primăria Săcele

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia