Home / Actual / Știați că la Săcele vă puteți cununa și în aer liber? Iată tarifele pentru 2021, așa cum sunt propuse de Primăria Săcele
foto bella vista sacele

Știați că la Săcele vă puteți cununa și în aer liber? Iată tarifele pentru 2021, așa cum sunt propuse de Primăria Săcele

Taxele speciale de oficiere a căsătoriilor în zilele de repaus săptămânal și sărbători legale, precum și a taxei speciale de oficiere a căsătoriilor în afara sediului instituției sunt în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Săcele.

Dacă în cazul unei cununii la Casa Căsătoriilor, situația este familiară săcelenilor, aceștia trebuie să știe că o oficiere a mariajului se poate realiza și în spații deschise cum ar fi grădinile publice, parcurile, muzeele și alte locuri.

Totul la cererea viitorilor soți, doar pe raza în municipiul Săcele și cu aprobarea primarului.

Tarifele propuse pentru anul 2021 sunt după cum urmează:

  • Pentru oficierea căsătoriilor în zilele de sâmbătă 100 lei
  • Pentru oficierea căsătoriilor în zilele de duminică 150 lei
  • Pentru oficierea căsătoriilor în zilele de sărbători legale 150 lei
  • Pentru oficierea căsătoriilor în afara sediului instituției, cum ar fi grădinile publice, parcurile, muzeele și alte locuri în aer liber 1.000 lei

Anul 2020 a adus o scădere firească din cauza crizei sanitare a numărului căsătoriilor, doar 144, față de 186 în 2019 și în 2018.

(VIDEO) Ciprian Sterpu, presedintele PNL Săcele: ”Avem altceva de făcut, înainte de a ne gândi la o majorare de taxe și impozite locale”

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia