Home / Actual / Un bărbat din Săcele are probleme legale și mai mari după ce a evadat din arestul de la domiciliu

Un bărbat din Săcele are probleme legale și mai mari după ce a evadat din arestul de la domiciliu

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de evadare, în care suspectul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

La data de 02.01.2023, în cadrul activătăților desfășurate, polițiștii săceleni au depistat pe strada Calcarului din municipiul Săcele, un bărbat, în vârstă de 30 ani, pe numele căruia Curtea de Apel București a dispus măsura arestului la domiciliu.

Față de bărbatul identificat la o altă adresă decât cea de domiciliu, s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub instrumentarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, pentru săvârșirea infracțiunii de ”evadarea”, acesta fiind reținut și introdus în arestul Centrului de Reținere și Arest Preventiv Brașov.

(VIDEO) Batjocură ca pe timpul lui Ceausescu … Coadă de sute de persoane la Primăria Săcele pentru depunerea cererilor pentru lemne – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia