Home / Actual / (VIDEO) Batjocură ca pe timpul lui Ceausescu … Coadă de sute de persoane la Primăria Săcele pentru depunerea cererilor pentru lemne

(VIDEO) Batjocură ca pe timpul lui Ceausescu … Coadă de sute de persoane la Primăria Săcele pentru depunerea cererilor pentru lemne

Sute de persoane stau la coadă de la primele ore ale dimineții pentru a depune la Primăria Săcele cererile de lemn de foc aferente anului 2023. 

Este deja o obișnuință ca această procedură umilitoare să îi aseșe la rând încă de la început de an pe săcelenii ce doresc să primească o cantitate de 10 mster lemn de foc la preț stabilit de Consiliul Local.

Totul în timp ce alte Primării din județ s-au digitalizat și primesc aceste cereri și online, la Săcele, cetățenii sunt obligați să stea la coadă! 

De ce? Deoarece administrația lui Popa Virgil a anunțat că cererile primite online vor fi luate în considerare după cele ce se primesc fizic astăzi.

Deci în anul 2023 cetățenii ce folosesc digitalizarea ajung la coada listei!

Cum ajung sacelenii sa primeasca lemn de foc?

Primăria Săcele vă aduce la cunoștință faptul că cererile privind lemnele de foc acordate către populație contra-cost pentru anul 2023, se vor putea depune la sediul Primăriei Municipiului Săcele, Camera nr. 13,  începând cu data de 03.01.2023 și până la data de 31.03.2023, în conformitate cu H.C.L. nr. 246/2017.

Cererile tipizate se pot regăsi atât la sediul Primăriei Municipiului Săcele, cât și încărcate pe site-ul instituției  www.municipiulsacele.ro , în secțiunea Anunțuri.

Cererile vor fi însoțite de următoarele documente:

  • Copie C.I./B.I.
  • Copie adeverință de coșărit (nu mai veche de 2 ani);
  • Copie factură de utilități pe numele subsemnatului, la adresa pentru care se solicită materialul lemnos (exceptând factura de telefon mobil), cu o vechime de maxim 3 luni.

Pentru persoanele care nu au posibilitatea de a depune cererile fizic, la sediul primăriei pentru înregistrare, vă comunicăm faptul că acestea se pot transmite scanate, împreună cu restul documentelor prin email, la următoarea adresă: [email protected] , cu următoarele mențiuni:

  • cererile transmise prin email, se vor înregistra în ultima parte a programului de lucru.
  • cererile transmise după ora 16:00, sau în zilele nelucrătoare, vor fi înregistrate la finalul următoarei zile lucrătoare.

Cerere lemne

Cerere lemne format word

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia