Home / Actual / Încă 750.000 lei pentru camarila lui Popa Virgil! În timp ce săcelenii stau umiliți la coadă, unii se îmbogățesc în liniște
Fotomontaj Saceleanul.ro

Încă 750.000 lei pentru camarila lui Popa Virgil! În timp ce săcelenii stau umiliți la coadă, unii se îmbogățesc în liniște

Finalul de an a mai mutat niste bani din buget (fonduri neramburasabile) in contul unor firme de casa, abonate la lucrarile publice ce se desfasoara pe raza municipiului Sacele de cand Popa Virgil este primarul acestei localitati.

Cea mai noua lovitura a fost data de ”nepotul”, cum este poreclit in anumite cercuri un om de afaceri ce si-a infiintat compania in 2019 (pe numele sotiei, dar el o administreaza de facto. Administratori de fapt sunt acele persoane care, prin influenţa avută, exercită în fapt conducerea societăţii).

Atunci, în 2019, la exact 3 luni de la înfiinţare, firma a primit şi primul contract din bani publici, unul generos de 209.563,43 + TVA. În schimbul acestor bani, firma se obliga sa repare şi să modernizeze locuinţe sociale în blocul de pe strada Al Episcop Popeea Nr 20A, conform obiectului ei de activitate, prestarea de lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale.

Momentul acela a fost doar începutul, iar contractele au curs pentru această minusculă companie, totul cu aprobarea și binecuvântarea lui Popa Virgil, primarul pesedist al municipiului Săcele. Doar discutăm aici de lucrări cu atribuire directă ce trec prin pixul primarului.

Ultimul este de 750.000 lei + TVA

Reabilitarea si modernizarea Gradiniței cu prog normal nr. 4 str General Ion Dragalina nr .78 a ajuns tot pe mainile “nepotului”, iar acesta va primi banii din GAL Garcini destinati reabilitarii.

În fapt, acești bani trebuiau investiți în zona vulnerabilă social a cartierului Gârcini, însă prin mărirea zonei funcționale până în Electroprecizia, sumele vor ajunge în altă parte.

Pentru suma de mai sus, compania va presta servicii de proiectare, asistență tehnică și a lucrărilor de execuție in cadrul proiectului.

Clientela de la Săcele începe anul 2023 în forță, la fel cum l-a termina pe cel precedent. Cu colții adânc înfipți în banii săcelenilor.

acest material este o opinie politica

(VIDEO) Batjocură ca pe timpul lui Ceausescu … Coadă de sute de persoane la Primăria Săcele pentru depunerea cererilor pentru lemne – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia