Home / Actual / Un bărbat depistat pe raza municipiului Săcele a fost dus direct la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov

Un bărbat depistat pe raza municipiului Săcele a fost dus direct la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov

La data de 24 martie 2021, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov au preluat sub escortă un bărbat, în vârstă de 47 ani, din municipiul Săcele, depistat de către polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele.

Pe numele acestuia autoritățile judiciare din Franța au emis mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Polițiștii au prezentat bărbatul, care nu era urmărit național, Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Acesta a fost introdus mai departe în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, urmând să fie prezentat Curții de Apel Brașov.

În plină pandemie COVID-19, Primăria Săcele îi înghesuie pe săceleni spre ”biroul de relații cu publicul” de la CIBIN SRL

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia