Home / Actual / 5 produse recomandate de Farmacia Precizia pentru primăvară

5 produse recomandate de Farmacia Precizia pentru primăvară

Cu toate că vremea de afară încă nu ne arată asta, primăvara (calendaristic) a sosit. În Farmacia Precizia vestitorii primăverii nu sunt ghioceii, ci modificarea listei de produse preferate de clientele care vor să întâmpine soarele cu un ten luminos și sănătos.

Factorii de mediu din această perioadă: frigul, ninsoarea, vântul, soarele, precum și aerul cald și uscat din încăperi afectează sănătatea pielii lăsând-o ternă, uscată, deshidratată, lipsită de vitalitate, elasticitate și strălucire. În același timp, vremea geroasă din timpul iernii poate agrava anumite probleme ale tenului precum rozaceea și acneea.

Pentru a contracara acești factori, doamnele și domnișoarele farmaciste care prepară produsele Farmacia Precizia ne-au recomandat 5 preparate esențiale pentru aceasă perioadă:

Crema de față cu vitamine și lăptișor de matcă este ideală pentru a fi folosită primăvara. Indicată pentru ten uscat, deshidratat, lipsit de vitalitate şi pentru pielea afectată de factori externi: soare, vânt, frig, crema cu lăptişor de matcă este un activ cosmetic cu acţiune antiîmbătrânire ce revitalizează şi regenerează pielea.

Balsamul de buze este cel de-al doilea produs recomandat. Acesta hidratează și regenerează datorită ingredientelor naturale din care este preparat: unt de cacao, unt de cocos, ulei de măsline și ceară de albine. Aplicat zilnic, balsamul catifelează buzele, le hrănește și le menține hidratate și moi, prevenind uscarea.

Crema anticuperoză este un preparat medicamentos recomandat pentru combaterea problemelor specifice tenului în această perioadă. Crema are un efect calmant, diminuează roșeața, îmbunătățește microcirculația capilară și reface bariera cutanată de protecție.

Crema de ochi preparată în laboratorul Farmacia Precizia este concepută pentru o hidratare delicată a zonei din jurul ochilor care își îmbunătătește aspectul până dimineața, devenind mai proaspătă și mai catifelată. Crema de ochi conține vitamina C, un ingredient care conferă luminozitate și elasticitate pielii. 

Serul de noapte antirid este cel mai apreciat produs cu proprietăți antirid preparat în Farmacia Precizia. Acesta are efect anti-aging, antirid, relaxant şi tonifiant. Utilizarea lui pe termen lung îmbunătățeşte structura pielii, luptă contra efectelor îmbătrânirii cutanate şi permite menținerea elasticității şi tinereții pielii!

Produsele sunt disponibile în Farmacia Precizia – str. Parcului nr 20 (cartier Electroprecizia), pot fi comandate de pe site sau la numărul de telefon 0799 995 641!

Pentru a consulta lista completă de produse preparate în laboratorul Farmacia Precizia vă rugăm să intrați pe www.farmaciaprecizia.shop 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia