Home / Actual / Dreptate în justiție pentru fostul consilier Bogdan Motoc. Acesta a fost scos ilegal din Consiliul Local în 2020

Dreptate în justiție pentru fostul consilier Bogdan Motoc. Acesta a fost scos ilegal din Consiliul Local în 2020

Fostul consilierul Bogdan Motoc si-a gasit dreptatea in justitie, acolo unde excluderea sa din ALDE si din Consiliul Local Sacele (mandatul 2016-2020) a fost invalidata.

Ales în 2016 pe listele ALDE, pentru Motoc problemele au apărut încă din 2019, coincidență sau nu, din momentul în care a început să nu mai fie de acord (inclusiv prin votul exprimat) cu administrația PSD.

Cum firul dintre PSD și ALDE este scurt la Săcele, Virgil Popa și (aparent liderul neoficial) Constantin Lungu fiind apropiati, Motoc a început să fie presat de către propriul partid.

Întrebat în 2020 care crede că a fost de fapt motivul excluderii sale, Bogdan Motoc a fost tranșant: ”Răzbunarea! L-am înlocuit în 2016 la conducerea ALDE Săcele pe Constantin Lungu și acum cred că se răzbună”

Noi mai adăugăm un motiv! Familia Lungu Constantin este formată doar din bugetari: Tatăl director la APIA, mama a trecut pe la Spitalului Municipal Săcele, iar fiul este administrator la Centrul Multicultural și Educațional Săcele. În atare condiții, este normal ca nivelul de serviabilitate față de PSD al acestor persoane să fie foarte ridicat. Și credeți-ne că suntem eleganți în exprimare în acest caz!

Revenind la fostul consilier, Bogdan Motoc a considerat încă de atunci ca fiind abuzivă manevra conducerii organizației ALDE Brașov și a denunțat argumentele ce au stat la baza ei ca fiind false.

Victorie în instanță! Cine plătește daunele morale?

Motoc a contestat excluderea din partid și decizia Prefecturii de a-l înlocui din Consiliul Local Săcele.

A câștigat în prima instanța, s-a mers la apel, dar în continuare acestuia i s-a dat dreptate.

Mă așteptăm la aceasta soluție a instanței, având în vedere faptul că ALDE Brașov nu a respectat procedura de excludere din partid, nesoluționându-mi contestația în termenul legal.

In această situație, Prefectura Brașov excluzându-mă din Consiliul Local Săcele înainte de soluționarea contestației mele, mi-a facut o nedreptate.

spune Bogdan Motoc

Pentru fostul consilier este o reparație morală tardivă a imaginii sale.

Acesta are dreptul acum de a primi retroactiv indemnizația de consilier local pentru perioada scursă de la excludere și până la finalul mandatului din august 2020.

Banii se vor plăti de la bugetul local desigur, dar întrebarea finală rămâne: Vor plăti adevarații instigatori ai demiterii lui Bogdan Motoc din buzunarele lor, mai ales că acesta s-ar putea îndrepta în civil pentru a obține și daune morale?

În plină pandemie COVID-19, Primăria Săcele îi înghesuie pe săceleni spre ”biroul de relații cu publicul” de la CIBIN SRL

 

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia