Home / Actual / Ultimele decizii luate de administrația săceleană legate de pandemia COVID-19
fotomontaj Saceleanul.ro

Ultimele decizii luate de administrația săceleană legate de pandemia COVID-19

COMITETUL LOCAL PENTRU SITUATII DE URGENTA AL MUNICIPIULUI SACELE HOTARASTE:

Art 1.   Incepand cu data de 15.03.2021 gradinitele, invatamantul primar respectiv clasele 0-4, functioneaza in regim normal de prezenta fizica la ore, clasa terminala a 8-a ciclul gimnazial si clasa a 12-a liceala, functioneaza in regim fizic la ore, la jumatate de capacitate, fara a depasi insa 17 elevi pe clasa.

Conducerea unitatilor scolare este direct raspunzatoare de respectarea desfasurarii activitatii si a prevederilor legale cu privire la masurile de preventie in ce priveste raspandirea SARS COV 2 COVID-19.

Primaria Muncipiului Sacele va asigura in continuare materialele sanitare desfasurarii activitatii scolare.

Art. 2.    Incepand cu data de 15.03.2021 activitatea de transport in comun desfasurata de operatorul de transport  Servicii Sacelene SRL ramane neschimbata, astfel cum a fost stabilita prin Hotararea nr. 11/04.02.2021 a CLSU Sacele.

Art. 3.  Incepand cu data de 15.03.2021 activitatea Centrului Multicultural si Educational din Municipiul Sacele se suspenda pentru o perioada de 14 zile urmand ca masura sa fie reevaluata la finalul perioadei.

Art. 4.  Incepand cu data de 15.03.2021 se suspenda activitatile din Salile de sport de pe raza Municipiului Sacele urmand ca masura sa fie reevaluata la finalul perioadei.

Art. 5.     Incepand cu data de 15.03.2021 activitatea agentilor economici de pe raza Municipiului Sacele, se va desfasura cu respectarea masurilor prevazute pentru incidenta de peste 3/1000 locuitori si prevazute in HG nr. 293/14.03.2021 privind prelungirea starii de alerta începând cu data de 14 martie 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea  şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, urmand ca masura sa fie reevaluata la finalul perioadei, sau in functie de noile dispozitii legale incidente

Haite de câini, libere prin Săcele! Viceprimarul Géczi este mai preocupat de votat împrumuturi și măriri de taxe și impozite

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia