Home / Actual / Haite de câini, libere prin Săcele! Viceprimarul Géczi este mai preocupat de votat împrumuturi și măriri de taxe și impozite
sursa foto Facebook

Haite de câini, libere prin Săcele! Viceprimarul Géczi este mai preocupat de votat împrumuturi și măriri de taxe și impozite

Deși are puține atribuții primite de la superiorul său (l-am numit aici pe Virgil Popa), viceprimarul UDMR Gellért Géczi nu se ocupă cum trebuie nici de acestea.

Așa cum îi place cu mândrie să afirme, domnul Géczi se ocupă de problema câinilor fără stăpân.

Face asta de câțiva ani buni, el fiind și reprezentantul Municipiului Săcele într-o asociere numită “Direcția pentru Monitorizarea și Protecția Animalelor” ce are că scop adunarea și îngrijirea acestor patrupede nevinovate și al căror loc nu este pe stradă.

Din păcate pentru domnul Géczi, dar și pentru săceleni, realizările în această zonă sunt puține, comparativ cu bugetul alocat.

Consilierul județean Lucian Rad – USR-PLUS are o poziție tranșantă referitoare la acesta chestiune, pe care a și postat-o pe Facebook:

”Legea 1059/2003 obligă primăriile să gestioneze problema câinilor fără stăpân. Primăria vă va spune că au rezolvat problema prin “Direcția pentru Monitorizarea și Protecția Animalelor” (DMPA) în care ei sunt membri, ceea ce e adevărat.

Doar că DMPA NU se ocupă de câini, ci doar omoară niște câini așa cum fac de 7 ani încoace. Soluția e ușoară: recensământ, ca să știi de unde pornești, sterilizarea din poartă în poartă, microciparea câinilor și introducerea lor în baza de date RECs.

Întrebați primarul dacă DMPA a făcut asta în ultimii 7 ani. Câinii nu au nici o vină, ci cei care trebuiau să își facă treaba.”

Intuim un comunicat de presă vijelios pe site-ul Primăriei Săcele sau o postare auto-victimizatoare pe propria pagina de Facebook a lui Géczi, cel de-al treilea om din administrația săceleană (da, al doilea este administratorul public Sorin Gâdea – PSD, dacă judecăm după atribuții și competențe).

Oricât de mult s-ar da peste cap aceste personaje ce încasează salarii grase din Primărie, realitatea este tristă, o simt și o văd în fiecare zi toți săcelenii.

Foto mărturie, ca să nu îi mai credeți pe tocătorii de bugete băbane din Primăria Săcele!

(FOTO în știre) Cursa de Bradet atacată cu pietre în weekend

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia