Home / Actual / ATENȚIE! Școlile și grădinițele din Săcele sunt de astăzi în scenariul 3 de funcționare!

ATENȚIE! Școlile și grădinițele din Săcele sunt de astăzi în scenariul 3 de funcționare!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat duminică Hotărârea nr. 65/2021, privind aprobarea scenariilor de funcționare în scenariul 3 a unităților de învățământ preuniversitar din Municipiul Săcele începând cu data de 15 martie 2021, ca urmare a constatării ratei de incidență cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 peste valoarea de 3/1000 de locuitori, în unitatea administrativ-teritorială Săcele.

Astfel, decizia transmisă de Prefectura se va aplica începând cu data de 15 martie 2021, ora 0:00,la Săcele, unde se vor aplica pentru o perioadă de 14 zile măsurile prevăzute de lege.
Prezenta hotărâre urmează a fi reevaluată la finalul perioadei menționate pentru unitatea administrativ-teritorială Săcele.

Comitetele Locale pentru Situații de Urgență Prejmer și Săcele vor asigura punerea în aplicare a prevederilor prezentei hotărâri și vor dispune măsuri în vederea monitorizării acesteia.

(FOTO în știre) Cursa de Bradet atacată cu pietre în weekend

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia