Home / Tărlungeni / (Tărlungeni) De mâine, iarna revine și la Tărlungeni. Cod galben de ninsori și strat consistent de zăpadă

(Tărlungeni) De mâine, iarna revine și la Tărlungeni. Cod galben de ninsori și strat consistent de zăpadă

COD GALBEN

Interval de valabilitate: 15 martie, ora 14:00 – 17 martie, ora 20:00
Ninsori și strat consistent de zăpadă la munte și în Transilvania; 
viscol la altitudini de peste 1500 m

În intervalul menționat, temporar vor fi precipitații în toate regiunile, local însemnate cantitativ în sud, est, centru și la munte.

Se vor acumula cantități de apă de peste 25…30 l/mp și, pe arii restrânse, 40…60 l/mp.

Vor fi ploi (mai ales averse cu descărcări electrice, luni după-amiază, în sud-est), ce se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare, luni spre marți (15/16 martie), în toată zona de munte și în Transilvania, unde stratul de zăpadă nou depus va fi consistent.

În Moldova, la început vor fi ploi abundente, iar începând de marți (16 martie) vor predomina ninsorile, însemnate cantitativ îndeosebi în zona deluroasă.

La munte, la peste 1500 m, vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55…75 km/h, iar începând de marți (16 martie), în special în Carpații Meridionali, rafalele vor depăși 80…90 km/h, viscolind ninsoarea.

(Tărlungeni) RAT Brașov oferă informații noi despre traseele ce vor deservi satele componente ale comunei Tărlungeni

(Tărlungeni) Acord între Primărie și Asociația Care for Dogs România ce are ca scop rezolvarea problemaei câinilor fără stăpân

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia