Home / Tărlungeni / (Tărlungeni) Acord între Primărie și Asociația Care for Dogs România ce are ca scop rezolvarea problemaei câinilor fără stăpân

(Tărlungeni) Acord între Primărie și Asociația Care for Dogs România ce are ca scop rezolvarea problemaei câinilor fără stăpân

Stimați cetățeni,

Referitor la situațiile create de problema câinilor fără stăpân, vă anunțăm că Primăria Comunei Tărlungeni a încheiat un Contract cu Asociația Care for Dogs Romania care are ca scop rezolvarea acestor probleme într-un mod cât mai uman cu putință.

Începând cu anul 2016, Asociatia Care for Dogs Romania a început sa aline suferința animalelor, să salveze, sa îngrijească (deparazitare, vaccinare, sterilizare, microcipare și tratamente) și sa dea spre adopție câini și pisici iar în prezent, prin intermediul Asociației, în colaborare cu cabinetele veterinare partenere, sunt sterilizate lunar cca. 400 animale în fiecare lună.

Primăria Comunei Tărlungeni susține valorile și ideile promovate de către Asociația Care for Dogs în sensul în care rezolvarea problemei câinilor fără stăpân și în special cea a abandonării pe stradă a acestora, se face cel mai eficient prin informarea cetatenilor și prin sterilizarea animalelor din gospodarii pentru ca animalale de pe strada provin de cele mai multe ori din curtile oamenilor.

Astfel, invităm cetățenii Comunei care doresc a steriliza gratuit animalul de companie pe care îl au să contacteze Asociația Care for Dogs la nr. 0759077303 (Roxana).

Pentru cei care nu se pot deplasa împreună cu animalul în Hărman, împreună cu Primăria Comunei Tărlungeni, vor fi organizate periodic campanii locale în satele comunei.

Primăria Comunei Tărlungeni face apel la cei care care au posibilitatea și responsabilitate, să adopte un animal de companie în locul achiziționării unuia. Fiecare câine adoptat înseamnă 2 vieți salvate: cainele adoptat și următorul care va fi salvat de pe stradă, care îi va lua locul în adăpost.

Vă mulțumim și vă rugăm să distribuiți acest mesaj.

Conform comunicat Facebook Primaria Tarlungeni

Ai datorii la bugetul local? Iată care este plafonul stabilit la Săcele până la care acestea se pot șterge

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia