Home / Actual / UDMR propune nume noi pentru Consiliul Local Săcele

UDMR propune nume noi pentru Consiliul Local Săcele

UDMRÎn cadrul tradiţionalei sedinţe de nominalizare a candidaţilor UDMR pentru alcătuirea listei de Consiliu Local, au participat 165 de reprezentanţi ai comunităţii maghiare din Săcele, pentru a stabili ordinea în care aspiranţii la demnitatea de consilier local îşi vor ocupa poziţia pe lista Consilierilor Locali de la alegerile locale din 5 iunie.

Chiar si viceprimarul Géczi Gellért a renuntat la dreptul sau statutar ca şi candidat la demnitatea de primar, precum şi de preşedinte al organizaţiei municipale al UDMR Săcele, de a fi pe prima poziţie a listei de consilieri locali, si a decis să se confrunte direct cu toţi candidaţii înscrişi în cursă.

Citeste si despre

În urma numărării voturilor, s-a constatat următorul rezultat, din cele 160 de voturi valabil exprimate, aceasta fiind si ordine pe lista UDMR pentru Sacele:

1. Géczi Gellért: 151 voturi
2. Hlavathy Zsuzsánna: 118 voturi
3. Kristály László: 111 voturi
4. Kádár Tamás: 89 voturi
5. Tóth Sándor: 77 voturi
6. Mátyás Zsombor 65 voturi
7. Jónás András: 29 voturi

Personal am fost extrem de entuziasmat să constat faptul că foarte mulţi cetăţeni aparţinând comunităţii maghiare din Săcele au considerat ca fiind important pentru ei să-şi exercite dreptul de a decide asupra reprezentanţilor UDMR din Consiliul Local pentru următoarea legislatură, fapt pentru care adresez mulţumiri tuturor celor care azi ne-au onorat cu prezenţa! Iar pentru cei care azi nu au reuşit să ajungă nu le mai rămâne decât a se prezenta la urne în data de 5 iunie pentru a asigura o reprezentare cât mai puternică a comunităţii noastre în Consiliul Local!

Géczi Gellért, candidat UDMR Sacele

foto: Giras Istvan

adunarea udmr

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply