Home / Actual / Etapa de campionat la rugby s-a jucat la Săcele

Etapa de campionat la rugby s-a jucat la Săcele

Sambata, 16 aprilie, a fost o zi plina de rugby, orasul nostru gazduind etapa a doua a Campionatului AMRB la categoriile de varsta U8, U10, U12 si U14. Au participat cluburi din Bucuresti, Ilfov, Prahova si Brasov, iar numarul sportivilor participanti, aproximativ 400, a fost unul record pentru o competitie organizata de clubul nostru. Pe terenul principal s-au desfasurat meciurile de la grupa de U14, categorie in care ne punem mari sperante. Primul adversar al echipei sacelene a fost CNAV Buc.

Meciul a fost dominat de la un capat la altul de baietii nostri care au reusit cinci incercari si doua transformari, scorul final 29-0, fiind pe deplin meritat. In cea de-a doua partida am intalnit echipa aflata pe locul al treilea in clasament: CSM-Olimpia Bucuresti. Miza partidei, si emotiile evolutiei pe teren propriu au facut ca echipa noastra sa comita multe greseli individuale si sa-si faca meciul foarte greu.

Totusi la final am reusit sa ne impunem cu 12-0, consolidandu-ne astfel locul al doilea in clasamentul general. Pasul gresit facut in etapa trecuta ne da astfel sanse minime la castigarea competitiei, dar consideram ca si pozitia secunda este o performanta pentru noi.

La intrecere au asistat si numeroase personalitati printre care, o mare surpriza a fost Victor Ponta, fostul prim ministru al Romaniei.

În fiecare zi aflu lucruri frumoase pe care nu le știam despre România!

Azi am văzut la Săcele în Brasov niște oameni extrem de sufletiști care pun pasiune și bani ca să sprijine copiii care practica rugby!

Și am văzut peste o sută de puștani (printre care sigur și Andrei) care își dau inima pe teren în fiecare sâmbătă renuntând măcar puțin la computere și telefoane! 

Felicitări!

Victor Ponta, pe pagina personala Facebook

ponta

Pe terenul al doilea s-au disputat intrecerile grupelor de U8, U10 si U12. Ambitia copiilor si incurajarile de pe margine au facut ca fiecare meci sa semene cu o adevarata finala. Reprezentanta Brasovului, Olimpia Sanpetru, la care evolueaza si jucatori de la clubul nostru a fost foarte aproape in prima partida de o surpriza contra celor de la CSO Pantelimon, care s-au impus greu cu 15-10.

In a doua confruntare, adversarul s-a numit RC Antonio Jr., echipa ce se bate la castigarea primei pozitii. Scorul final 30-0,pentru formatia bucuresteana este unul prea mare pentru evolutia din teren a copiilor nostri. Suntem multumiti, deoarece echipa brasoveana a inceput sa joace un rugby frumos, crescand in valoare, lucru ce ne da mare incredere in viitor. Cei mai tineri jucatori ai clubului cei de la U8 si U10 au avut si ei meciuri in care au aratat ca viitorul rugby-ului saclean este unul bun.

Chiar daca pentru multi dintre ei au fost primele experiente de acest fel, s-au luptat de la egal la egal cu echipe precum: Grivita Bucuresi, Rc Antonio Jr., VSo Pantelimon, Aurora Baicoi, Soimii Bucuresti.

info si foto: pagina oficiala a CS Rugby Sacele

rugby1

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply