Home / Actual / Transportul săcelean: Unii cu bilet, alţii fără!

Transportul săcelean: Unii cu bilet, alţii fără!

Săcelenii ne scriu des despre transportul din oraş, vă prezentăm mai jos un astfel de mesaj, poate ajunge la urechile potrivite!

Bună seara! As vrea sa va povestesc o intamplare neplacuta petrecuta astazi. As dori sa o puneti pe Saceleanul.ro pentru a vedea si mai multe personaje!

M-am urcat azi (n.r. vineri) in autobuzul de Sacele la capat in Brasov. Aveam bilet normal si am urcat. La usile autobuzului erau doi controlori, unul la usa din mijloc si un controlor in spate si ce sa vezi majoritatea persoanelor de o anumita etnie urcau in autobuz neavand bilet! Niciunul! Sa-mi spuneti si mie ce treaba este asta? Putem si noi sa urcam fara bilet? Ce democratie este asta? Cred ca si dvs. v-ati fi simtit la fel de umiliti si de frustrati daca ati fi patit ca mine… L-as fi intrebat pe controlor de ce nu le-a cerut bilet acelor persoane, dar a coborat… As fi bucuroasa daca s-ar petrece cateva schimbari cu autobuzele acestea, dar si cu biletele! Sa fim oameni civilizati!

Soluţia pentru transportul săcelean AICI!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

5 comments

  1. Apropo….deci nu sa schimbat nimic in 20 de ani de cand am plecat din oras….

  2. la fel va fi peste inca 20 nu-ti fa griji

  3. ma bucur ca ascapat mare om sa i dea dumnezeu multa sanatate

  4. a fost om bun si va ramane pentru mine

  5. Trebuie imediat si neaparat rezolvata problema cu transportul in comun pe linia Sacele. Nu se poate face discriminare in procesul de control al calatorilor.

Leave a Reply