Home / Actual / Echipa Săceleanul.Ro: Mulţumim că ne citiţi!
Online News

Echipa Săceleanul.Ro: Mulţumim că ne citiţi!

Săceleanul.Ro nu este un site de stiri apărut în perioada campaniei electorale. Avem peste 2 ani şi jumătate de activitate şi vom continua să vă informăm mult timp dupa ce toate site-urile, revistele şi ziarele de campanile electorală nu vor mai exista în Săcele.

Site-ul de ştiri Săceleanul.Ro rămâne liderul incontestabil al presei locale online ce se adresează cu predilecţie locuitorilor din oraşul Săcele, oferindu-le acestora ştiri, informaţii şi editoriale de interes zonal.

Săceleanul.Ro, cu peste 3000 de susţinători pe pagina de facebook, a fost accesat de peste 10.000 de utilizatori unici pe lună, în ultimele 6 luni media acestora crescând constant.

Datele despre trafic culese cu ajutorul Google Analytics vorbesc de la sine: Sesiuni 17.255, Utilizatori unici 10.369 şi Afișări de pagină 28.127, toate acestea fiind înregistrate doar în ultimele 30 de zile.

Vă reamintim că site-ul Săceleanul.Ro este un proiect independent, nu un site de campanie, echipa noastră este una multietnica, formată atât din romani, cât şi din maghiari, şi transpartinică (fiecare are diverse simpatii personale).

Scopul nostru principal este si va rămane buna informare a săcelenilor, activitatea civică în folosul comunitătii şi susţinerea proiectelor din Săcele.

CLICK AICI: Ne puteti vizita si pagina de facebook

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply