Home / Actual / Electroprecizia vrea încălzire cu randament superior

Electroprecizia vrea încălzire cu randament superior

electroprecizia sigla

Conform unei directive europene, fiecare instituţie de stat sau privată trebuie să aibă un program de eficientizare a energiei. Pentru că Uniunea Europeană da tonul sub deviza 20-20-20: Consumul de energie primară trebuie redus cu 20% şi cota de energii regenerabile să crească cu 20%, toate acestea până în anul 2020.

“Având în vedere cele prevăzute de Uniunea Europeană cu privire la energie ne vom pregăti pentru viitor. Trebuie să stopăm orice investiţie sau reparaţie a instalaţiilor care folosesc resurse clasice şi să investim în energie regenerabilă sau să le înlocuim cu instalaţii cu randament superior conform directivei europene”

ing. Constatin Zavarache

Clusterul ETREC colaborează cu firma PROIECT RO INVEST CAPITAL SRL din Bucureşti (şi aceasta membru al clusterului ETREC) pentru realizarea la Electroprecizia SA a unui contor SMART şi a unei instalaţii brevetata de încălzire pe bază de peleti cu un randament 97%. Pentru realizarea acestei investiţii clusterul ETREC va depune un proiect pentru obţinerea unei finanţări din fonduri europene.

Mai citeşte şi: Lupta politică de la Săcele de înteţeşte  

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply