Home / Actual / Test util pentru FC Sacele

Test util pentru FC Sacele

FC Săcele a pierdut la scor cel mai important amical al pregătirii de iarnă, cel cu FC Păpăuți. Scorul final a fost 8-0 pentru formația covăsneană de liga a III-a, dar cel mai important lucru în acest moment sunt pregătirea fizică și acumulările pentru returul campionatului și nu scorul final.

bodreaMeciul s-a desfășurat pe terenul de rugby al bazei sportive din cartierul Electroprecizia, pe un teren acoperit cu zăpadă, scorul în cele două reprize fiind identic, 4-0 pentru oaspeți. De la FC Săcele au absentat o serie de jucatori printre care îi amintim pe Sănduleac, Căruceriu sau Solga, antrenorul Andrea Adamo rulând 18 baieti în această partidă de verificare. Repriza a doua a fost mai bună pentru săceleni care au și ratat câteva ocazii, mai ales prin Bodrea (foto), evidențiatul gazdelor.

“Stiam că era greu de obținut un rezultat pozitiv. Le-am cerut jucătorilor să facă un efort suplimentar și baieți au luptat cât au putut. Ne-au lipsit Trușcă, Solga, Ionescu, Manoli, Singeap etc… care au fost la serviciu. Din păcate asta este viața in Liga a V-a. La echipele din eșaloanele superioare, precum FC Păpăuți, nu lipsește nimeni de la meciuri din cauza altui serviciu” – Andrea Adamo, antrenor FC Săcele

La FC Săcele există și două noutăți în lotul de jucători. Este vorba de Alexandru Ionescu de la Câmpina, fundaș stânga de 20 de ani cu alonja și George Graur de la Vulcan, un portar de 21 de ani.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply