Home / Actual / 31 mai 2016: Noul termen pentru plată pentru impozitele locale

31 mai 2016: Noul termen pentru plată pentru impozitele locale

Termenul pentru plată pentru impozitele locale şi pentru depunerea unor declaraţii a fost prelungit cu trei luni, a anunţat miercuri Ministerul Finanţelor Publice.

Astfel, termenul de declarare a clădirilor cu destinaţie nerezidenţială sau mixtă deţinute de persoanele fizice a fost prelungit de la 31 martie la 31 mai.

De asemenea, persoanele fizice şi juridice pot depune declaraţii pentru mijloacele de transport şi mijloacele de transport radiate până la data de 31 mai (în loc de 31 martie).

Primul termen de plată pentru impozitul pe clădiri, impozitul pe teren şi pe mijloacele de transport datorate de orice contribuabil a fost prelungit de la 31 martie la 30 iunie.

Odată cu modificarea termenelor de declarare şi de plată sunt prelungite şi termenele legate de facilităţi.

Contribuabilii care achită integral, până la 30 iunie 2016, impozitele pe clădiri, terenuri, mijloace de transport beneficiază de bonificaţia stabilită de către Consiliile locale.

Citeşte aici despre candidatul PNL la Primăria Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply