Home / Actual / Teodora Munteanu – antrenorul care te va ajuta să devii cea mai bună versiune a ta

Teodora Munteanu – antrenorul care te va ajuta să devii cea mai bună versiune a ta

Figura antrenorului personal este apărută de mult timp pe scena sălilor de fitness din toată lumea.

La început era considerat un fel de capriciu rezervat persoanelor cu bani sau VIP-urilor. De destui ani, însă, tarifele au devenit mai accesibile, tocmai pentru a sprijini și a oamenii “normali”, care au și ei diverse obiective de îndeplinit și doresc să devină cea mai bună versiune a lor.

Antrenorul personal (Personal Trainer) este specialistul care coordonează antrenamentul de fitness, în aşa fel încât activitatea să fie una cât mai plăcută şi desfăşurată în condiții de siguranță şi de eficiență pentru organism.

Astfel, pe scena activităților sportive din Săcele, a apărut Teo, o persoană caldă și zâmbitoare, ce a dezvoltat o pasiune pentru sport , dorind astfel să “infecteze” cât mai multe persoane cu acest microb, nu doar prin participarea la antrenamente, ci și prin susținere, motivație, prin crearea unei comunități ce “trage la aceeași căruță” și nu în ultimul rând prin zâmbete și voie bună.

“Totul a început cu niște kilograme în plus. După ce eu am scăpat de ceva mai multe kilograme în plus, cu ajutorul unui antrenor, am înțeles că aceasta este o luptă pe care mai greu o duci singur. Am înțeles cât de important este un antrenor și care este impactul pe care îl poate avea asupra vieții unei persoane.  Astfel, am dezvoltat o pasiune pentru sport și pentru a îi ajuta și pe alții să obțină ce am obținut eu.”

După multe ore de instruire și noi cunoștințe acumulate, Teo acum nu mai pășește în sală ca și client, ci ca antrenor.

Pentru că nu a vrut să se oprească aici și pentru că a vrut să devină un antrenor complet, au urmat multe ore de educație nutrițională, sub îndrumarea unor specialiști în domeniu, astfel devenind un antrenor complet.

“Recent am întâlnit denumirea de “antrenor wellness” și m-am întrebat ce o mai fi și asta. Ulterior am aflat ca wellness înseamnă echilibru în 4 direcții: fizic, mental, spiritual și profesional și am decis că acesta este drumul meu. Ca antrenor personal și antrenor welllness, mă dedic în totalitate, leg prietenii și îmi ajut clienții să ajungă în cea mai bună variantă a lor.

“Motto-ul meu este unul simplu, “Corpul tău poate face orice, mintea este cea pe care trebuie să o convingi”, lucru ce mi s-a demonstrat în nenumărate rânduri”.

Așa că, nu mai sta pe gânduri și hai la mișcare. Pe Teo o găsești oricând la numărul de telefon: 0745028003, pe Facebook: Teo Munteanu – Fitness and wellness trainer, sau la Ryu Fitness Studio.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a luat măsuri suplimentare pentru a preveni contaminarea cu COVID-19

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia