Home / Actual / Dosar penal pentru un săcelean prins băut la volan în weekend pe strada Viitorului

Dosar penal pentru un săcelean prins băut la volan în weekend pe strada Viitorului

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 10 octombrie 2020, în jurul orei 19.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 47 ani, care conducea un autovehicul pe strada Viitorului din municipiul Săcele, județul Brașov.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,72 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Mai țineți minte scandalul de Paști din Gârcini? Iată ce pedepse au primit protagoniștii

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia