Home / Actual / TAROM vrea sa fie prima companie ce va utiliza pentru zboruri Aeroportul Brașov

TAROM vrea sa fie prima companie ce va utiliza pentru zboruri Aeroportul Brașov

„Prima aeronavă comercială care va ateriza pe pista noului aeroport din #Brașov va fi una românească, aparținând TAROM”, a declarat domnul Mihăiță Ursu, director general CEO al #TAROM, în cadrul discuțiilor de astăzi cu președintele Consiliului Județean Brașov, domnul Adrian Veștea, și directorul general al Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav, domnul Alexandru Anghel.

Graficul consolidat al activităţilor privind deschiderea Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav, convenit de către Consiliul Judeţean Braşov, împreună cu ROMATSA şi Autoritatea Aeronautică Civilă Română, prevede ca acest obiectiv să fie operaţional la jumătatea lunii iunie a anului viitor.

În cadrul întâlnirii de astăzi, de la sediul companiei, s-a convenit identificarea unor variante durabile pentru ca TAROM să poată opera zboruri între București și Brașov, acest lucru putând fi posibil cel mai devreme la sfârșitul anului viitor.

„TAROM urmărește cu atenție piața și se dovedește încă o dată un partener de încredere al românilor și nu numai. Putem discuta despre operarea curselor între București și Brașov și retur, asta doar dacă infrastructura viitorului aeroport o va permite, punând accent pe condiționalitatea ca între aeroport și centrul Brașovului să existe, în mod regulat, servicii integrate de transport al călătorilor, dar și disponibilitatea serviciilor de tipul rent-a-car pentru viitorii pasageri”, a mai adăugat directorul general CEO al TAROM.

Universul Montessori Brașov a sărbătorit Laternenfest la lacul Noua – Saceleanul

Computer tomograf la Spitalul Municipal Săcele – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia