Home / Actual / (Tărlungeni) Dis-de-dimineață! Un tânăr a fost depistat de polițiști în timp ce conducea sub influența alcoolului pe DJ103B

(Tărlungeni) Dis-de-dimineață! Un tânăr a fost depistat de polițiști în timp ce conducea sub influența alcoolului pe DJ103B

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 05 octombrie 2022, în jurul orei 05.05, polițiștii au depistat în trafic un tânăr, în vârstă de 24 ani, care conducea un autovehicul pe DJ103B, pe raza localității Tărlungeni, județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,42 mg/l alcool pur.

Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia