Home / Actual / Un bărbat de 70 de ani, prins la volan fără permis de către polițiștii săceleni

Un bărbat de 70 de ani, prins la volan fără permis de către polițiștii săceleni

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 05 octombrie 2022, în jurul orei 13.45, un bărbat, în vârstă de 70 ani, care conducea un autovehicul pe DJ103A, către localitatea Tărlungeni, din județul Brașov, a fost oprit, în trafic, pentru control.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor. 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia