Home / Actual / (Tărlungeni) Dis-de-dimineață! Prins de polițiști în localitate băut la volan

(Tărlungeni) Dis-de-dimineață! Prins de polițiști în localitate băut la volan

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 28 august 2022, în jurul orei 06.42, polițiștii au depistat un bărbat, în vârstă de 56 ani, care conducea un autovehicul pe DJ103A, pe raza localității Tărlungeni, din județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,42 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Eveniment rutier pe strada Morii din Săcele provocat de un bărbat ce conducea un moped, deși era băut – Saceleanul

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia