Home / Actual / Primul ghiozdan pentru clasa I! Programul inițiat încă din 2017 de consilierii liberali continuă la Săcele
foto cu caracter informativ

Primul ghiozdan pentru clasa I! Programul inițiat încă din 2017 de consilierii liberali continuă la Săcele

301 de copii săceleni care încep săptămâna viitoare clasa I, vor fi așteptați în clasele lor de ”primul ghiozdan”.

Este vorba de un ghiozdan echipat cu toate rechizitele școlare necesare: caiete, coperți, etichete, bibliorafturi, penar, stilou, set geometrie, creioane, bloc de desen, acuarele, pensule, hârtie glasată, lipici, foarfecă, etc.

De asemenea, în data de 16 septembrie, 195 de elevi din învățământul gimnazial și liceal vor fi recompensați pentru rezultatele la învățătură din anul școlar 2021-2022.

Elevii care au terminat cu nota 10 vor primi 1000 lei, cei care au luat Premiul I – 300 lei, Premiul II – 200 lei, Premiul III – 100 lei.

Prin aceste demersuri, administrația săceleană continuă an de an inițiativele liberale din consiliul local de încurajare a actului educațional.

PSD mimează interesul față de copiii din Săcele. Dar creșa promisă este o mare miniciună, iar Primul Ghiozdan este un program propus de PNL – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia