Home / Actual / Eveniment rutier pe strada Morii din Săcele provocat de un bărbat ce conducea un moped, deși era băut

Eveniment rutier pe strada Morii din Săcele provocat de un bărbat ce conducea un moped, deși era băut

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 28 august 2022, în jurul orei 16,40, un bărbat , în vârstă de 33 ani care conducea un moped pe strada Morii din municipiul Săcele, județul Brașov a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism, în urma evenimentului rutier rezultând doar pagube materiale, fără victime.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale vehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu este înmatriculat.

Procedându-se la testarea conducătorului mopedului din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,80 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Green Energy Electroprecizia angajează Stivuitorist – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia