Home / Tărlungeni / (Tărlungeni) Caz de violență domestică în cartierul Izvor. Un cetățean străin a fost arestat
Foto caracter informativ

(Tărlungeni) Caz de violență domestică în cartierul Izvor. Un cetățean străin a fost arestat

Un italian în vârstă de 47 de ani a fost arestat preventiv după violențele asupra concubinei sale, care este cu 27 de ani mai tânără. Totul s-a întâmplat în cartierul Izvor, comuna Tărlungeni, spune mytex.ro.

„La data de 07 august 2021, în jurul orei 04.40, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că, pe raza localității Tărlungeni din județul Brașov, ar fi avut loc o violență în familie. 

În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 47 ani, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în vârstă de 20 ani, pe fondul unor discuții contradictorii. 

Tânăra a fost transportată la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. 

Ulterior, la data de 8 august 2021, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile față de bărbat. 

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a declarat, pentru mytex.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent principal Nadia Olaru.

Mandatul de arestare preventivă a fost emis pentru 30 de zile, începând cu 8 august și până pe 6 septembrie, inclusiv, spune sursa citata.

sursa mytex.ro

Salvamont Săcele, intervenție la Tiroliana 7 Scări dupa ce 2 turiști s-au ciocnit

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia