Home / Tărlungeni / (Tărlungeni) Băut și la volan drumul comunal Zizin – Purcăreni

(Tărlungeni) Băut și la volan drumul comunal Zizin – Purcăreni

Duminică după amiază, în jurul orei 18.30, poliţiştii de la Birul Rutier Braşov au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 32 ani din judeţul Covasna, care conducea un autovehicul pe DC48, Zizin – Purcăreni, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,53 mg/l alcool pur.

În consecinţă, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, se arată în comunicatul IPJ Brasov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit pentru de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

La Brașov, ca la Săcele: Primarii iau bani de la buget ca să-și angajeze avocați în procese deschise doar împotriva lor, nu a comunității

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia