Home / Actual / (Tărlungeni) Accident de muncă la Tărlungeni

(Tărlungeni) Accident de muncă la Tărlungeni

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 08 iulie 2020, în jurul orei 11.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la o societate comercială amplasată pe raza localității Tărlungeni, județul Brașov, un angajat s-ar fi accidentat.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că, bărbatul, aflându-se în timpul programului de lucru, în timp ce desfășura activități de reparare a unei piese, s-ar fi accidentat la nivelul unuia dintre membrele superioare.

În urma incidentului, bărbatul în cauză a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Cu privire la acest caz, au fost înștiințați reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Terenul de rugby din Precizia a fost vizitat de hoți. Nu o să vă vină să credeți ce au furat de acolo!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia