Home / Tărlungeni / (Tărlungeni) 2 bărbați din localitate, prinși la furat de cabluri de curent electric și bunuri din clădiri dezafectate
foto cu caracter informativ

(Tărlungeni) 2 bărbați din localitate, prinși la furat de cabluri de curent electric și bunuri din clădiri dezafectate

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara – Postul de Poliție Tărlungeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în mai multe clădiri dezafectate aparținând unei societăți din localitatea Tărlungeni, județul Brașov, iar din interiorul acestora ar fi sustras mai multe cabluri de curent electric și bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 40.000 lei.

Autorii faptelor au fost identificați ca fiind doi bărbați, în vârstă de 16 ani, respectiv 27 ani din localitatea Tărlungeni, județul Brașov.

La data de 12 iunie 2021, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au efectuat patru percheziții domiciliare la locuințele celor doi bărbați, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă necesare continuării cercetărilor.        

În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, iar ulterior, instanța a dispus măsura controlului judiciar față de aceștia.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

(pe surse) Întrebări pentru primarul pesedist Virgil Popa: Este adevărat că săptămâna trecută ați fost chemat la DNA? Ce anume v-au întrebat?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia