Home / Actual / (pe surse) Întrebări pentru primarul pesedist Virgil Popa: Este adevărat că săptămâna trecută ați fost chemat la DNA? Ce anume v-au întrebat?

(pe surse) Întrebări pentru primarul pesedist Virgil Popa: Este adevărat că săptămâna trecută ați fost chemat la DNA? Ce anume v-au întrebat?

Domnule primar Virgil Popa, vrem să vă adresăm public câteva întrebări și ne bazăm pe transparența pe care ați promis-o public, dar pe care deocamdată ați mimat-o la perfecțiune.

Este adevărat că săptămâna trecută ați fost chemat la DNA – Direcția Națională Anticorupție? Și nu o dată, ci de două ori?

Despre ce anume v-au chestionat procurorii DNA din Brașov?

Despre dosarul patinoarul din 2017, când ați luat un bun achiziționat din bani publici și l-ați înstrăinat unui terț fără mandat de la Consiliul Local?

Sau despre blocurile ‘turistice’ din Camping Dârste, acolo unde ați dat autorizație de construire fără PUZ și fără PUD?

Le-ați spus procurorilor despre faptul că aceste vile turistice sunt scoase deja la vânzare individual și urmează după înstrăinare să fie dezmembrate și intabulate individual?

Știu procurorii că de fapt tot proiectul Montana din Camping Dârste este de fapt unul referitor la construirea de locuințe colective ascunse sub denumirea de locuite turistice, deși urbanismul zonei nu permite asta?

Știu procurorii că ați încercat acolo să forțați un PUZ în Consiliul Local în trecut, dar v-ați lovit atât de obiecția locuitorilor din zonă, cât și de cea a consilierilor locali săceleni și de aceea ați ales metodă fără PUD și fără PUZ?

V-au întrebat procurorii de ce au continuat lucrările pe santierul de acolo chiar în condițiile în care autorizația de construire fusese suspendată de o decizie judecătorească?

Știu procurorii de faptul că angajații dvs. din Poliția Locală, în loc să apere interesele cetățenilor, i-au abuzat pe aceștia verbal și i-au tratat cu sictir când au sunat să anunțe că legea nu este respectată și în Camping Dârste dezvoltatorul construia nestingherit și după ce autorizația fusese suspendată?

De asemenea, săcelenii sunt dornici să afle dacă ați fost întrebat ce relație aveți cu dezvoltatorul Roman Grițcan și dacă este adevărat că acesta v-a promis un apartament într-una din aceste vile turistice la final de proiect? 

În numele adevărului, este important să veniți cu un răspuns la toate întrebările de mai sus pentru a face lumină în acest caz administrativ complicat.

Ne bazăm pe transparența dumneavoastră declarată, dar deocamdată nedemonstrată și așteptăm răspunsuri la adresa [email protected]

Vă mulțumim!

Urși pe străzi, hoți mărunți prin cartiere! Camere video degeaba, Poliția Locală degeaba, administratie degeaba!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia