Home / Actual / (Tărlungeni) 1,16 mg/l alcool pur în aerul respirat: Un șofer băut și aflat la volan a fost oprit de Poliție în zona Izvor – Tărlungeni
foto cu caracter informativ

(Tărlungeni) 1,16 mg/l alcool pur în aerul respirat: Un șofer băut și aflat la volan a fost oprit de Poliție în zona Izvor – Tărlungeni

Poliția Municipiului Săcele efectuează cercetări după ce au identificat, în cartierul Izvor, din comuna Tărlungeni, o persoană care conducea autovehiculul în timp ce se afla sub influența alcoolului.

La data de 2 decembrie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii săceleni, în timpul efectuării unei acțiuni pentru identificarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului, au oprit pentru control un autoturism, care era condus pe strada Izvorului, din localitatea Tărlungeni.

După ce a fost identificat conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 37 de ani, polițiștii au observat că acesta prezintă indicii că s-ar afla sub influența alcoolului.

În continuare, bărbatul a fost testat din punct de vedere al consumului, iar rezultatul a indicat o valoare de 1,16 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Ca urmare a acestui rezultat obținut, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, iar cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia