Home / Actual / Polițiștii l-au văzut și acum este cercetat penal! Un tânăr băut a acroșat două autovehicule în încercarea de a parca

Polițiștii l-au văzut și acum este cercetat penal! Un tânăr băut a acroșat două autovehicule în încercarea de a parca

Poliția Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penale, după ce un tânăr a fost depistat conducând autoturisme  în timp ce s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 3 decembrie a.c., pe strada George Moroianu, din municipiul Săcele, în timpul efectuării unei acțiuni pentru identificarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului, polițiștii au observat un conducător auto, care, în timp ce efectua manevre de parcare a autoturismului, a acroșat alte două autovehicule din vecinătate.

După ce a fost identificat conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitate, polițiștii au observat că acesta prezintă indicii că s-ar afla sub influența alcoolului.

În continuare, tânărul a fost testat din punct de vedere al consumului, iar rezultatul a indicat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul respirat, ulterior fiind condus de polițiști la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge.

În această cauză, a fost întocmit un dosar penale, pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, iar cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. 

(Tărlungeni) 1,16 mg/l alcool pur în aerul respirat: Un șofer băut și aflat la volan a fost oprit de Poliție în zona Izvor – Tărlungeni – Saceleanul

Săcele: O femeie a fost tâlhărită ziua, în amiaza mare, pe strada Martin Luther – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia