Home / Actual / Spitalul Municipal Săcele se alătură parteneriatului Erasmus+ 𝑺𝒎𝒂𝒓𝒕 𝑯𝒆𝒂𝒍𝒕𝒉𝒄𝒂𝒓𝒆 𝑬𝒏𝒈𝒊𝒏𝒆𝒆𝒓𝒊𝒏𝒈 inițiat de Universitatea TRANSILVANIA din Brasov

Spitalul Municipal Săcele se alătură parteneriatului Erasmus+ 𝑺𝒎𝒂𝒓𝒕 𝑯𝒆𝒂𝒍𝒕𝒉𝒄𝒂𝒓𝒆 𝑬𝒏𝒈𝒊𝒏𝒆𝒆𝒓𝒊𝒏𝒈 inițiat de Universitatea TRANSILVANIA din Brasov

Spitalul Municipal Săcele are bucuria să vă anunțe că unitatea noastră se alătură proiectului internațional Erasmus+ 𝑺𝒎𝒂𝒓𝒕 𝑯𝒆𝒂𝒍𝒕𝒉𝒄𝒂𝒓𝒆 𝑬𝒏𝒈𝒊𝒏𝒆𝒆𝒓𝒊𝒏𝒈 inițiat de Universitatea TRANSILVANIA din Brasov.

Scopul acestuia este de a le oferi studenților din cadrul Facultății de Știința și Ingineria Materialelor și nu numai posibilitatea de a căpăta cunoștințe și abilități specifice domeniului tehnico-medical.

Pentru a deveni adevărați profesioniști, aceștia vor beneficia de formare teoretică, practică, dar și prin schimb de experiență, alături de partenerii din Spania și Turcia.

Spitalul Municipal Săcele se numără printre instituțiile care contribuie la formarea profesioniștilor în domeniul sănătății.

Un astfel de proiect reprezintă o oportunitate imensă pentru studenți, deoarece aceștia se vor putea dezvolta atât personal, cât și profesional, acumulând cunoștințe noi.

În proiectul Eramus+, 𝑺𝒎𝒂𝒓𝒕 𝑯𝒆𝒂𝒍𝒕𝒉𝒄𝒂𝒓𝒆 𝑬𝒏𝒈𝒊𝒏𝒆𝒆𝒓𝒊𝒏𝒈, Spitalul Municipal Săcele este partener alături de University of Las Palmas de Gran Canaria (Spania), Manisa Celal Bayar Üniversitesi (Turcia) și Hospital Universitario de Gran Canaria Doctor Negrín (Spania).

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia